MMM Controll Bt. - könyvelés, könyvelő, könyvelőiroda budapest
Könyvelés

Teljes körű precíz könyvelés? Vállaljuk kis- és középvállalkozások, egyéni vállalkozók, non-profit szervezetek teljes körű, precíz könyvelését, bérszámfejtését, TB ügyintézését, adótanácsadást Budapesten és Pest Megyében a környező településeken.

könyvelés
könyvelő

Munkatársaink a folyamatos továbbképzések segítségével naprakészen alkalmazzák a számviteli törvényt és az adótörvényeket.

Adóbevallás, könyvelés, mérleg, éves beszámoló, kiegészítő melléklet, munkáltatói személyi jövedelmadó bevallás, kifizetői-munkáltatói adatszolgáltatás elkészítése.
Angol és német szakmai nyelvvizsgával rendelkezünk, emiatt nemzetközi ügyfeleink is számíthatnak ránk könyvelés területén.

könyvelés

Az év végi zárásokhoz a mérleg és eredménykimutatások mellé elkészítjük a kiegészítő mellékletet és a cash-flow kimutatást is, amennyiben ez szükséges.

Vállaljuk a számviteli politika és a szabályzatok elkészítését, ha az ügyfeleink erre igényt tartanak.

Vagyonmérleg, átalakulási terv elkészítése.

Tájékoztatás a teljesítendő havi és időszakonkénti befizetésekről.

Tanácsadás. Személyes konzultáció.

Számítástechnikai hátterünk korszerű, az Ön könyvelési anyaga biztosítva van egy modern infrastruktúra segítségével, rendszergazdánk folyamatos felügyeletet lát el az adatok biztonsága érdekében.

Bizonylatok analitikus nyilvántartása, könyvelése:

 • Vevő és szállító számlák
 • Vámhatározatok
 • Európai Uniós beszerzések, értékesítések kötelező adatszolgáltatása
 • Készpénzes számlák
 • Bankbizonylatok
 • Bérfeldolgozás bizonylati
 • Tárgyi eszközök, immateriális javak
 • Készletek
 • Pénztárbizonylatok, pénztári nyilvántartások
 • NAV és Önkormányzat folyószámláinak kezelése, természetesen ennek a könyveléssel pontosan egyeznie kell
 • Belső bizonylati rend megszervezése, kialakítása
 • Általános forgalmi adó nyilvántartások vezetése
 • Egyéb adók nyilvántartásának vezetése
3+1 titok, amitől egy könyvelő iroda jól működik
3+1 titok, amitől egy könyvelő iroda jól működik

A kitűnő szervezés, a jól átgondolt munkamegosztás, és a pontos munkautasítások – hogy csak hármat említsünk azon rengeteg tényező közül, melyek hozzájárulnak ahhoz, hogy egy könyvelő iroda hatékonyan működjön. Nincsenek felesleges körök, nincsenek össze-visszaságok, hanem csak szépen átgondolt munkafázisok vannak, melyek érthetően és logikusan követik egymást. Így a könyvelő iroda egyik munkatársa sem dolgozik feleslegesen, nincsenek kapkodások és tűzoltások, mert igyekeznek mindent az előre jól behatárolt útvonalon véghezvinni.

Tovább
Változások a vállalkozásoknak
Változások a vállalkozásoknak

A számviteli törvény és a kapcsolódó törvények módosításáról szóló törvénytervezet megengedi, hogy egyes magyar vállalkozások a jövőben egyszerűsített éves beszámolót készíthessenek. A jelenlegi szabályok értelmében a kettős könyvvitelt vezető vállalkozó akkor készíthet egyszerűsített éves beszámolót, ha két egymást követő üzleti évben három mutató közül kettő nem haladja meg az ott megadott limitet, ami mérlegfőösszeg felső határát 500 millió forintban, az éves nettó árbevételt 1 milliárd forintban, míg a foglalkoztatottak átlagos létszámát 50 emberben szabja meg.

Tovább

Ajánlatkérés

Kérdése van? Várjuk hívását!

Mikula Zsuzsa közgazdász, mérlegképes könyvelő