MMM Controll Bt. - könyvelés, könyvelő, könyvelőiroda budapest
Könyvelés
Tekintse meg szolgáltatásainkat

Tekintse meg szolgáltatásainkat

  • 2017. 03. 20. 16:11

A könyvelés Budapest minden kerületéből érkező ügyfelek számára elérhető. Tekintettel vagyunk az Önök kényelmére is. Szolgáltatásunk korszerű, mely kiaknázza a mai korszerű technikai megoldások által nyújtott lehetőségeket. A PDF-ben lévő számlák, bankkivonatok e-mailben is elküldhetők részünkre. A papír alapon lévő dokumentumokat be lehet scannelni, és ezek után eljuttatni könyvelőirodánk részére. De külön megállapodhatunk abban, hogy havonta egyszer kimehetünk az anyagért.

A könyvelési árak függnek a könyvelési anyag nagyságától, hogy mennyi kimenő és bejövő számla van, függ a bejelentett személyek mennyiségétől, és az éves nettó árbevételtől.

Áraink természetesen változhatnak, mivel  cégreszabottak:

KATA vállalkozásoknak: 5.000,- Ft/hó
Egyéni vállalkozásoknak: 10.000,-Ft/hó
Alapítványoknak, egyéb szervezeteknek: 15.000,-Ft/hó
Társas vállalkozásoknak: (bt., kkt.) 20.000,-Ft/hó
Végelszámolás lebonyolítása: 40.000,-Ft
Alvó cégek könyvelése: 5.000,-Ft
Bérszámfejtés: 2000,-Ft/fő
 
A könyvelő teljes körű könyvelést végez, naprakészen. Mi is pontosan így dolgozunk. Szükség esetén újrakönyveljük az anyagot. Regisztrált, mérlegképes könyvelőink végzik a szolgáltatást, minden e-mailre 24 órán belül válaszolunk. Utalandó táblázatokat készítünk minden cégnek, ezáltal akár egy évre előre prognosztizálható az utalandó adók, adóelőlegek és járulékok egyaránt. Érdemes a főkönyvi kivonatot egy évben többször is átnézni, és az abban szereplő adatokat velünk egyeztetni, hogy ne az utolsó pillanatban érje a cégvezetőt meglepetés. Ezen kívül adótanácsadást végzünk, és adóképviseletet látunk el.


Könyvelőirodánk nemcsak abban nyújt segítséget, hogy lekönyveli a cég anyagát, hanem abban is, hogy beleássa magát a cég ügyeibe, és odafigyel a részletekre. Ha a könyvelő megfelelően tájékozott egy céggel kapcsolatban az az ügyvezetőnek is jó, mert nem fogja minden egyes számlával  külön-külön zaklatni, ezzel felhasználva az értékes idejét. Akik elégedetlenek a könyvelőjükkel, azok leginkább a nem kellő odafigyelésre panaszkodnak. A mi könyvelőirodánk ebben is más, rövid időn belül válaszolunk az e-mailekre, visszahívjuk az ügyfeleket, megoldjuk a sajátos problémákat is.

Ajánlatkérés

Kérdése van? Várjuk hívását!

Mikula Zsuzsa közgazdász, mérlegképes könyvelő